Persondatapolitik

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos InkNu og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Alle persondata opbevares sikkert, og videregives ikke til tredje part. Desuden anvender InkNu ikke dine oplysninger i anden sammenhæng, end den hvori du har afgivet dem.

Direktøren og medarbejdere for InkNu har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på inknu.dk er Hassan Munawar. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Accepterer du vores handelsbetingelser ifm. afgivelse af en ordre, tillader vi os at kontakte dig på mail omkring din købsoplevelse, eller et ikke fuldført køb. Dette kan være i tilfælde af tekniske problemer eller mislykket betaling. Vi vil kun kontakte dig 1 gang omkring det mislykkede forsøg på afgivelse af ordre.
Vi fremsender, på ordrer hvor dette er relevant, informationer om reklamationsberettigede fejl, samt information om tilkøb af forsikring.

Som registreret hos inknu.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til InkNu IVS via e-mail: hm@inknu.dk.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kundeserviceansvarlig, Hassan Munawar, på mail: hm@inknu.dk.
Hvis det ikke lykkes at finde en løsning, kan du indgive en klage (Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk.) Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.